Ga naar hoofdinhoud

Het museum is in de winter altijd gesloten, helaas door de huidige omstandigheden ook als u met een groep het museum buiten de openingstijden wilt bezoeken. .  Dus vanaf november is er rust voor de gastheren en gastvrouwen.  Dit jaar stoppen er twee  vrijwilligers na jaren inzet voor het museum. We zoeken dan ook nieuwe vrijwilligers, het gaat in principe om een  middag in de maand dat u gastheer/vrouw bent van het museum en de bezoekers ontvangt.  Lijkt u dat wat of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het bestuur.

Verder gaat  één van de dames die de schoolgroepen begeleidt verhuizen en ook ons museum dus verlaten. Ook hiervoor zoeken we vrijwilliger die het leuk vindt om een klas kinderen van de basisscholen te ontvangen en te  begeleiden.

 

Komt u ons helpen? Neem contact op met het bestuur.

Agenda
Nieuws
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:30 – 16:30 uur
Vrijdag 13:30 – 16:30 uur
Zaterdag 13:30 – 16:30 uur
Zondag 13:30 – 16:30 uur

Vanaf 28 april 2023 geopend.

Contact

Ald Hiem 2
8731 BR Wommels

Tel: 0515 – 331408
(tijdens openingsuren)

E-mail:  info@tsiispakhus.nl

Informatie

We zijn gesloten in de winter en voorjaar. Groepen zijn welkom op afspraak. Dit kan tot eind december, daarna gaan we de expositie ombouwen dus dan is het niet geschikt.

Schoolklassen zijn ook weer van harte welkom, ook buiten de aangekondigde openingsdagen en -tijden. Graag wel reserveren.

Back To Top