skip to Main Content

Het museum is in de winter altijd gesloten, helaas door de huidige omstandigheden ook als u met een groep het museum buiten de openingstijden wilt bezoeken. .  Dus vanaf november is er rust voor de gastheren en gastvrouwen.  Dit jaar stoppen er twee  vrijwilligers na jaren inzet voor het museum. We zoeken dan ook nieuwe vrijwilligers, het gaat in principe om een  middag in de maand dat u gastheer/vrouw bent van het museum en de bezoekers ontvangt.  Lijkt u dat wat of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het bestuur.

Verder gaat  één van de dames die de schoolgroepen begeleidt verhuizen en ook ons museum dus verlaten. Ook hiervoor zoeken we vrijwilliger die het leuk vindt om een klas kinderen van de basisscholen te ontvangen en te  begeleiden.

 

Komt u ons helpen? Neem contact op met het bestuur.

Agenda

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 13:30 - 16:30 uur
Zaterdag 13:30 - 16:30 uur
Zondag 13:30 - 16:30 uur

Vanaf 1 november tot eind april gesloten, uitgezonderd voor groepen en schoolklassen ( op afspraak)

Contact

Ald Hiem 2
8731 BR Wommels

Tel: 0515 – 331408
(tijdens openingsuren)

E-mail:  info@tsiispakhus.nl

Informatie

Iedereen is weer welkom in het museum is met wel de verplichting zich  eenvoudig te registreren bij binnenkomst. Er mag één bezoeker per 5 m2  in het museum of één huishouden per 5 m2  tegelijk binnen zijn. Als u volledig gevaccineerd bent geldt de afstandsregel van 1,5 m. tot andere gasten en de oppervlakteregel niet.

Groepsbezoek is weer toegestaan; bij volledige vaccinatie van ieder lid van de groep is er geen maximum aan de grootte.

Schoolklassen zijn ook weer van harte welkom, ook buiten de aangekondigde openingsdagen en -tijden.

Back To Top