Skip to content

Het museum is in de winter altijd gesloten, helaas door de huidige omstandigheden ook als u met een groep het museum buiten de openingstijden wilt bezoeken. .  Dus vanaf november is er rust voor de gastheren en gastvrouwen.  Dit jaar stoppen er twee  vrijwilligers na jaren inzet voor het museum. We zoeken dan ook nieuwe vrijwilligers, het gaat in principe om een  middag in de maand dat u gastheer/vrouw bent van het museum en de bezoekers ontvangt.  Lijkt u dat wat of wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met het bestuur.

Verder gaat  één van de dames die de schoolgroepen begeleidt verhuizen en ook ons museum dus verlaten. Ook hiervoor zoeken we vrijwilliger die het leuk vindt om een klas kinderen van de basisscholen te ontvangen en te  begeleiden.

 

Komt u ons helpen? Neem contact op met het bestuur.

Agenda
Nieuws
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13.30 – 16:30 uur
Vrijdag 13:30 – 16:30 uur
Zaterdag 13:30 – 16:30 uur
Zondag 13:30 – 16:30 uur

Vanaf 27 november 2023 gesloten tot 2 mei 2024.

Contact

Ald Hiem 2
8731 BR Wommels

Tel: 0515 – 331408
(tijdens openingsuren)

E-mail:  info@tsiispakhus.nl

Informatie

We zijn gesloten in de winter en voorjaar.  Dit jaar zijn we in november wel open in het kader van de Open Museum Maand van Waterland van Friesland. Groepen zijn welkom op afspraak.

Schoolklassen zijn ook weer van harte welkom, ook buiten de aangekondigde openingsdagen en -tijden. Graag wel reserveren.

Back To Top