skip to Main Content

De reserveringen via het nieuwe systeem lopen goed, we zijn blij dat mensen de knop op de website kunnen vinden en het reserveren zonder moeilijkheden plaats vindt. Verder weten mensen uit de buurt of toeristen ons ook zo goed te vinden. Je kunt dus ook spontaan langs komen en aan de deur reserveren, er mogen 10 bezoekers tegelijk in dus meestal is er wel plaats.

Eind juni is de wethouder van Súdwest Fryslân , Mirjam Bakker, nog langs geweest voor een bezichtiging en er stond een groot stuk in de krant over musea met een mooie foto van It Tsiispakhûs.

Ook in de zomervakantie zijn we open van donderdag t/m zondag van 13.30-16.30.  We zijn ook VVV informatiepunt dus diverse folders van musea, activiteiten en fietsroutes in de buurt.

Tijdens openingstijden is er een gastheer/-vrouw aanwezig die uw vragen kan beantwoorden. Kom gerust eens langs.

Agenda

Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13:30 - 16:30 uur
Vrijdag 13:30 - 16:30 uur
Zaterdag 13:30 - 16:30 uur
Zondag 13:30 - 16:30 uur
Contact

Ald Hiem 2
8731 BR Wommels

Tel: 0515 – 331408
(tijdens openingsuren)

E-mail:  info@tsiispakhus.nl

Informatie

Iedereen is weer welkom in het museum is met wel de verplichting zich  eenvoudig te registreren bij binnenkomst. Er mag één bezoeker per 5 m2  in het museum of één huishouden per 5 m2  tegelijk binnen zijn. Als u volledig gevaccineerd bent geldt de afstandsregel van 1,5 m. tot andere gasten en de oppervlakteregel niet.

Groepsbezoek is weer toegestaan; bij volledige vaccinatie van ieder lid van de groep is er geen maximum aan de grootte.

Schoolklassen zijn ook weer van harte welkom, ook buiten de aangekondigde openingsdagen en -tijden.

Back To Top