Skip to content

Op zaterdag 11 september tussen 13 en 17 uur is weer de aftrap van het culturele seizoen 2021-2022. Er doen in Sudwest Fryslân maar liefst 12 dorpen en steden mee.

In Wommels kan jong en oud, tijdens het UIT festival kijken, luisteren en meedoen. De Ferbining wordt gelegd tussen de natuur in en om Wommels en de cultuur van theater, poëzie, verhaal en muziek. In deze Ferbining is aandacht voor het heden, verleden en de toekomst.

Tijdens een route, die start vanaf de bibliotheek, maakt het publiek kennis met en hoort verhalen over de natuur, met name de vogels. Dit in een vrije invulling, op verschillende momenten tijdens de route. Publiek wordt tijdens de route ook uitgenodigd om mee te denken en/of mee te doen.

Er is tijdens de gehele route plezier voor iedereen. Speciale kinderactiviteiten worden georganiseerd vanuit de Bibliotheek en It Tsiispakhûs. Voor deze beide locaties geldt dat zij ook voor volwassenen vrij toegankelijk zijn. It Tsiispakhûs is naast UIT ook in het kader van open monumentendag geopend.

De verschillende activiteiten worden verzorgd door onder andere basisschoolkinderen, de Fûgelwacht, CMV Euphonia, Frantastica, de Bibliotheek, It Tsiispakhûs en Tywerthiem.

Agenda
Nieuws
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 13.30 – 16:30 uur
Vrijdag 13:30 – 16:30 uur
Zaterdag 13:30 – 16:30 uur
Zondag 13:30 – 16:30 uur
Contact

Ald Hiem 2
8731 BR Wommels

Tel: 0515 – 331408
(tijdens openingsuren)

E-mail:  info@tsiispakhus.nl

Informatie

We zijn gesloten in de winter en voorjaar.  Groepen zijn welkom op afspraak.

Schoolklassen zijn ook weer van harte welkom, ook buiten de aangekondigde openingsdagen en -tijden. Graag wel reserveren.

Back To Top